MENÜÜ

Hommikupuder 18.12-22.12

Koolilõuna menüü 18.12-22.12     OÜ Orfeum

Koolilõuna kalkulatsioon 18.12-22.12

 

Esmaspäev 18.12 Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Kanakaste (kana, hapukoor,nisujahu) 110g 130g 140g 150g
Tatar, pasta, kartul 160g 170g 180g 200g
Hautatud köögivili, redisesalat 50g 60g 75g 75g
Kapsa-hiinakapsasalat punaste marjadega, riivitud kaalikas 50g 60g 75g 75g
Baieri seemneleib, sepik 20g/20g 20g/20g 30g/20g 30g/20g
Koolipiim R 2,5% 200g 200g 200g 250g
Õunaamps 80g 100g 120g 150g

 

Teisipäev 19.12 Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Ahjukala seesamiseemnetega, jogurtikaste (jogurt, maitseroheline) 60g/50g 60g/50g 70g/60g 70g/60g
Kartul, riis, odrakruubipuder 160g 170g 180g 200g
Porgandi-õunasalat,

hiinakapsa-tomatisalat

50g 60g 75g 75g
Kapsa-porrusalat, köögiviljavalik 50g 60g 75g 75g
Rukkileib, sepik 20g/20g 20g/20g 30g/20g 30g/20g
Mahlajook, koolipiim R2,5% 200g 200g 200g 250g
Pirniamps 80g 100g 120g 150g

 

Kolmapäev 20.12 Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Kartuli-frikadellisupp

(kartul,porgand,sibul,hakkliha,muna, rapsiõli,ma)

280g 320g 340g 360g
Piimakissell toormoosiga 160/10g 200g/10g 220g/15g 240g/20g
Must leib,sepik 20g/20g 20g/20g 30g/20g 30g/20g
Mandariin 1tk 1tk 1tk 1tk
Koolipiim R2,5% 200g 200g 200g 250g

 

Neljapäev 21.12 Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Pilaff kanaga

(riis, kana,tomatipasta,köögiviljad,rapsiõli,ma)

220g 230g 260g 280g
Porgandisalat,

hiinakapsa-puuviljasalat

50g 60g 75g 75g
Kapsa-paprikasalat, peedisalat 50g 60g 75g 75g
Rukkileib, sepik 20g/20g 20g/20g 30g/20g 30g/20g
Õunaamps 80g 100g 120g 150g
Koolipiim R2,5% 200g 200g 200g 250g

 

Reede 22.12 Põhikool I Põhikool II Põhikool III Gümnaasium
Seapraad, verivorst 40g/40g 40g/50g 40g/40g 50g/50g
Kartul 160g 170g 180g 200g
Hautatud hapukapsas, pohlamoos, kõrvitsasalat 100g 120g 150g  

150g

Rukkileib,sepik 20g/20g 20g/20g 30g/20g 30g/20g
Puuvili 80g 100g 120g 150g
Piparkook 10g 10g 10g 10g
Vesi sidruniga, koolipiim R 2,5% 200g 200g 200g 250g

Teavet toidu talumatust põhjustada võivate toidu koostisosade sealhulgas allergeenide kohta saab peakoka käest või e-kirjaga piret.loopere@gmail.com.

 

Koolieine menüü (Arenguring) 18.12-21.12

ESMASPÄEV 18.12
 Juurviljaraguu sealihaga 250g
 Hiinakapsa-tomatisalat, köögiviljasalat     apelsiniga 100g
 Sepik, rukkileib 30g
 Piim R2,5% 150g
TEISIPÄEV 19.12
 Küpsetatud kana , kaste 1tk, 60g
 Riis, kartul 160g
 Porgandi-pirnisalat, kapsa-kurgisalat 100g
 Baieri seemneleib,sepik 30g
 Mahl, piim R2,5% 150g
 Õun 50g
KOLMAPÄEV 20.12
 Pastaroog juustuga 250g
 Kapsa-porgandi-õunasalat , köögiviljavalik 100g
 Rukkileib, sepik 30g
 Kakao, piim R2,5% 150g
NELJAPÄEV 21.12
 Hakklihakaste köögiviljadega 100g
 Kartul, tatar 160g
 Kapsa-porgandi-õunasalat , köögiviljavalik 100g
 Rukkileib, sepik 30g
 Kakao, piim R2,5% 150g