Psühholoogiaprofessori Voldemar Kolga loeng 8. novembril

“Psühholoogia eksperimendid, mis muutsid arusaama inimesest.”

Loengud on nii õpilastele, õpetajatele, kui ka vanematele

Teisipäeval, 8. novembril Tallinna Laagna Gümnaasiumi auditooriumis

kell 14.00 – 10.–12. klassid
kell 16.00 – õpetajad
kell 18.00 – lapsevanemad

Registreerimine 7. novembrini huvijuht@laagna.edu.ee.

Loengus räägib Voldemar Kolga sotsiaal-, isiksuse ja arengupsühholoogia eksperimentidest, mis on avanud inimese saladuslikku ja mõnikord ootamatut olemust. Loeng on illustreeritud slaididega ja näidatakse eksperimentide videoid. Saab olema põnev seiklus psühholoogia džunglis.

Voldemar Kolga on psühholoogiaprofessor. Ta on töötanud Tallinna Ülikoolis ja Akadeemia Nordis ning õpetanud tuhandeid tudengeid. Iseäranis on talle meeldinud isiksusepsühholoogia ja täiskasvanu arengupsühholoogia. Ta on avaldanud palju ühiskonnateemalisi lugusid ajalehtedes, esinenud erinevatel koolitustel, televisioonis ja raadios. Peateemaks on muutuv inimene muutuvas ühiskonnas.