Rahvusvahelise muusikapäeva kontsert

Reedel, 29. septembril, olid rahvusvahelise muusikapäeva raames kooli aulasse kontserdile oodatud 7.–10. klasside õpilased.

1. oktoober on rahvusvaheline muusikapäev. Eesti Muusikanõukogu korraldab sel puhul alates 2013. aastast suurejoonelist tasuta Muusikapäeva kontsertide programmi, mille raames kõlab ühel päeval elav muusika üle terve Eestimaa. Muusikapäev tutvustab muusikuid ja pakub vahetuid muusikaelamusi.

Kontserdiprogramm kutsub märkama muusika rolli ja olulisust igapäevaelus. Muusika kõlab sel päeval nii traditsioonilistes kontserdisaalides kui ka ootamatuis paigus. Muusikapäev on laiaulatuslik hea tahte projekt, milles nii muusikud kui ka kontserdipaigad osalevad vabatahtlikkuse alusel.

Vaata kontsertide programmi http://muusikapaev.ee/muusikapaevast/