TLG Õpilasesinduse sündmused sõbrapäeva nädalal

Pannkoogipäev
13. veebruaril korraldas TLG õpilasesindus vastlapäeva puhul pannkoogikohviku. Õpilastel oli võimalus suurepärase maitsega ja imehäid pannkooke pikematel vahetundidel osta. Õpilased olid huvitatud ja klientuuri jätkus.

Sõbrapäev
14. veebruaril tähistasime TLGs sõbrapäeva. Õpilased said ürituse raames õpilasesinduse korraldatud tegevustest osa võtta. Avatud oli postkast, mille kaudu sai sõpradele kaarte-kirju saata, 1.-4. klasside kaartide seast valiti parimad, kes said ka premeeritud. Teisel korrusel asus päevale omaselt dekoreeritud fotonurk, kus õpilaskond sai sõpradega pilte teha. Gümnaasiumiõpilastele korraldati südamemäng, mis seisnes sama numbriga paarilise leidmises.Kokkuvõtteks oli üks tore ja huvitav päev, mis kooliperele meeldis.

Jalgpalliturniir
16. veebruaril toimus õpilasesinduse korraldatud ”TLG Saalijalgpalli rändkarikas 2018”. Turniirist võtsid osa 8.-12. klasside võistkonnad, kes kõik olid oma parimad mängijad välja pannud. Võistlus oli pingerikas ja kaasakiskuv – eriti tuli see välja poolfinaalis ja finaalis! Pealtvaatajad–kaasaelajad 9.A klassist: ”Põnev oli vaadata, lõpu poole oli õhus tunda pinget. Selliseid üritusi võiks rohkem korraldada.”, ”Mäng oli meelihaarav, kuid kahjuks meie klassikollektiiv (Kolhoosi Põllumehed) ei võitnud.”. Turniiri võitis ja TLG meistriks sai 12. klassi tiim ”Murdjad”. Samuti valiti ka parim väravavaht, kelleks sai Murad Velijev 9.B klassist ning turniiri parim Henry Järve 11.TH klassist. Täname korraldajaid, osavõtjaid, publikut, sponsorit ja helimehi!

Aitäh korraldajatele!