Kapituulutuslaat

9. juunil sai esmakordselt teoks kapituulutuslaat. Säärast kogupere laadaüritust Tallinna Laagna Gümnaasiumi õuel senimaani toimunud ei olnud. Kauplejad pakkusid müügiks rõivad, mänguasju, enda valmistatud ehteid ja palju muud. Lasnamäe Noortekeskuse tublide töötajate toel oli lastel võimalus kogu laadapäeva ajal askeldada meisterdamise alal. Päeva kulminatsiooniks sai “Vaba lava” kontsert, kus Esteetika- ja tantsukooli ning meie kooli tantsulapsed esinesid. Üllatuse pakkus õpetaja Toomas Mee vastloodud ansambel koos 10. klassi õpilase Siim Kruusimäe ja 9. klassi õpilase Martin Liiskmaaga. Laulud meeldisid publikule sedavõrd, et suure aplausi saatel paluti lugusid korrata. Südamliku esituse andis laadal osaleja Kristi Malmi. “Vaba lava” viimased lood tulid koolibändilt. Ka koolibändil tuli publiku soovil lisalugusid mängida.

Laadalistele ettevõtmine meeldis ja oodatakse juba järgmist kevadet, et jälle üheskoos laadamelu nautida.

Väga suured tänud meie tublile abilisele Meeri-Mall Aulile, kes võttis kogu kauplemisse puutuva asjaajamise enda hooleks. Täname Lasnamäe Nooretekeskuse tublisid töötajaid Valentina Appolonovat ja Maria Kazlovskayat. Täname tantsurühmade juhendajaid Kristiina Vilipõldu ja Raho Aadlat.