Kooliaasta lõpuaktused

12. juunil sai 2017/2018 õppeaasta läbi 1.-8., 10. ja 11. klassi õpilastel. Direktor Urmas Sadam tunnustas tublisid õppijaid kiituskirjaga, prantsuse keele õpetaja Sandra Heidov andis üle tänukirjad võõrkeelte nädala ürituste tublidele osalejatele ning tunnustati 1.- 4. klassi “Kauni koolivihiku konkurss 2018” osalenud parimaid õpilasi.

Õpilasesinduse liikmed Daniel Kõiv ja Alice Kupri andsid üle tiitlid õpilaste poolt valitud parimatele õpetajatele.

  • “2018. aasta abivalmim õpetaja” – TOOMAS MEE
  • “2018. aasta positiivsem õpetaja” – IMRE VIJARD
  • “2018. aasta parim aineõpetaja” – VIKTOR PERELMAN
  • “2018. aasta õpetaja” – TAISI HIIE-O´CONNOR

Aktusele lisasid emotsionaalsust südamlikud laulud. Laululaste juhendajateks on Lii Leitmaa ja Pirika Sööt. Esmakordselt said õpilased kuulda õpetaja Toomas Mee ning õpilaste Siim Kruusimäe ja Martin Liiskmaa ansambli esitust. Huvijuht tänas õpilasi, kelle panus ürituste ettevalmistamisel ja korraldamisel on kogu õppeaasta vältel olnud kiiduväärt. Need õpilased on Mattjas Nugis, Raimo Pindus, Siim Kruusimäe, Martin Liiskmaa, Sanna Nõmm ja Kadilii Vellend.

Ilusat ja seiklusrikast suve kõikidele!