Lauatennise võistlus

Selle õppeaasta 28.-29. novembril korraldas TLG õpilasesindus eesotsas õpilasesinduse asepresidendi Daniel Kõivuga kooli lauatennise võistluse. Võistlustele sai end registreerida igaüks ning kokku võistles 23 õpilast ja 6 õpetajat. Õpilased olid jagatud nelja alagruppi, igast alagrupist sai teise vooru edasi 2 mängijat. Õpetajad olid jagatud kahte alagrupp ning mõlemast sai jällegi edasi 2 mängijat. 1., 2. ja 3. koha nimel võistlesid allesjäänud õpilased ja õpetajad omavahel.

4. koha saavutas õpetaja Janari Allik, 3.koha saavutas aga 12. klassi õpilane Rasmus Klaus. Finaal esimese koha peale toimus 29. novembril kolmanda vahetunni ajal aulas, kus omavahel astusid lahingusse õpetaja Mikk Herde ja 9. klassi õpilane Ilja Ladoškin. Võidu saavutas Ilja ning õpetaja Mikk jäi teisele kohale. Eriauhind läks õpetaja Piret Pajustele, kes oli terve võistluse vältel tubli fotograaf ning jäädvustas üritust. Auhinnad parimatele olid välja pandud meie armsate sponsorite poolt: MyFitness, Kuulsaal ja Ronimisministeerium.

Lauatennise võistlust toetas Kuulsaal.