5.–9. klasside jõulupeod

19. detsembril toimus 2 pidu. Mõlemad algasid ühise jõululaulu laulmisega, mille järgi jõuluvana õige peoruumi kiirelt üles leidis

5.–6. klassid olid eelnevalt loosi teel saanud muinasjutu, mille järgi tuli esitada lühike etteaste muinasjututegelaste jõuluseiklusest. Fantaasiat õpilastel jätkus ja jõuluvanale esitatud etteasted olid huvitavad ja humoorikad.

Kell 17:00 algas 7.–9. klassi õpilaste jõulupidu südamliku etteastega “Rahu, usk, armastus ja lootus!” Esitus pälvis publikult suure aplausi, mis näitab, et esituse sõnum puudutas hinge. 
7.–9. klassi õpilased olid loosi teel saanud 3 jõuludega seotud sõna, mis kajastusid etteastes vastavalt õpilaste endi leidlikkusele. Esitusi kommenteeris ja hindas 3–liikmeline jõulumaa kohtunike kogu. Hinnangud olid vaimukad ja pakkusid publikule parajat elevust. Lisaks kohtunike punktidele, kus kõige rohkem punkte kogus 7.C klass, said klassid anda punkte neile enam meeldinud esitusele. Rebimine oli tihe ning lõpliku otsuse pidid langetama kohtunikud. Võitjaks kuulutati 7.A klass, kellel oli au teenitud kingitus üle anda, kellele iganes koolist, ainult mitte enda klassile. 7.A otsustas kingituse üle anda 7.C klassile, mis oli väga ilus ja suuremeelne tegu.

Suured tänud jõulumaa kohtunikele: Imre Vijard, Marge Toome, Tauno Mihklepp.  Aitäh õpilastele, kes olid suureks abiks pidude ettevalmistamisel ja läbiviimisel: Sanna Nõmm, Kadilii Vellend, Kaarina Seidelberg, Raimo Pindus, Pert Koduvere, Liisa Nõmm, Liisbet Below, Henry Järve, Mattjas Nugis.