Eesti Vabariigi 101. aastapäeva aktused pildis

22. veebruaril tähistasime Eesti Vabariigi 101. aastapäeva lausa kolme aktusega.

Igale kooliastmele oli aktus ja programm vastavalt õpilaste vanusele. Aktused algasid Eesti Vabariigi hümniga. Sõnavõtuga esines kooli direktor Urmas Sadam. Igal aktusel esinesid kõnega gümnaasiumi õpilased, kes olid tähtpäevaks kõne koostanud. Noorte kõnest jäi kõlama, et nad hoolivad ja valutavad südant Eestimaa looduse ja keskkonna pärast. Kõnedes kutsuti üles oma kodumaad hoidma ja väärtustama. Emotsionaalset meeleolu pakkusid ansamblid ja koorid. Huvitav etteaste oli 10. klassi kõnekoorilt.

Aktustel autasustati raadioviktoriini “Eesti elu” tublisid osalejaid ning tunnustati õpilasi, kes olid silma paistnud tegevusega väljaspool õppetööd.

Aktuseid pildistas Dimitri Zezjulin.