Nurmenukutalgud

13. mail osalesid rohelise kooli grupi liikmed ja lilleseaderingi õpilased nurmenukutalgutel. Kuupäev oli õigesti valitud, sest nurmenukud olid just parimas õiteilus.

Uurisime, kas nurmenuku õied on L- või S-tüüpi ning saatsime vaatluse andmed nurmenukud.ee keskkonda. Korjasime ka õisi, millest valmistada teesegu, millest omakorda saab kingitused meie kooli tulevastele külalistele. Ilm polnud küll päikseline, kuid õnneks kuiv. Pärast õite korjamist nautisime kuuma nurmenukuteed ja maitsvat rabarberikooki.

Talgute korraldajate poolt saadetud kingitused jagasime osalejatele loosi teel. Kõikidele loosiõnn ei naeratanud, kuid saadi juurde uusi teadmisi loodusest ja taimedest, mis kasvavad meie ümber. On hea meel, et saime anda enda kooli õpilastega panuse nurmenukkude kasvukoha ja tüüpide uuringusse!