TLG ja TKG ÕE koostööseminar Männisalus

28.–29. augustini toimus Männisalu puhkekeskuses Tallinna Laagna Gümnaasiumi ja Tallinna Kuristiku Gümnaasiumi Õpilasesinduste koostööseminar. Seminari eesmärgiks oli koolidevahelise koostöö arendamine. Üldkoosolekul arutati ühisürituste korraldamise võimalusi, õpilaste igapäevaprobleeme ja palju muud põnevat. TLG Õpilasesinduse koosolekul astuti olulisi samme selle suunas, et kaasata ürituste korraldusse suurem hulk kooli õpilastest. Õpilasesindus valis välja ka uut õppeaastat iseloomustava sõna „meeskonnatöö“, millele kavatseme tänavu enim keskenduda. Koos läbiti koolitus „Meeskonna motivatsioon“, mis andis osalejatele palju uusi teadmisi, võimalust kaasa rääkida grupitöödes ning saada seeläbi uusi kogemusi ja ideid uuendusteks. Lisaks avardas silmaringi koolitus „Mis on EÕEL?“. Siinkohal täname Eesti Õpilasesinduste Liitu ja nende suurepärast aktivisti Anete Loreen Saart, kes suunas, inspireeris ja uskus meisse. 

Tehti palju mõttetööd, saadi hulgaliselt huvitavaid ideid uuteks ettevõtmisteks ja nüüd on aeg tegudele asuda!

Suur aitäh Tallinna Kuristiku Gümnaasiumile ja seminari peakorraldajatele: Daniel Kõiv, Lilian Vehk ja Triinu Orgmäe.