Õpetajate päev

3. oktoobril tähistati järjekordset õpetajate päeva.

Koolipäev algas 12. klassi poolt korraldatud aktusega, kus kõlasid südamlikud laulud, pidulikud kõned, tunnustati tublisid õpetajaid ning aktuse lõpus andis direktor üheks päevaks kooli juhtimise üle abiturientidele. Õpetajatele toimusid tunnid nii vaimule kui ka kehale. Omamoodi õpetajate päeva traditsiooniks hakkab saama ka õpetajate ühine kokkamine. Päeva teises pooles täiendasid õpetajad endi teadmisi Eesti Ajaloomuuseumis filmimuuseumi külastades.

Sisukas ja tore päev on see õpetajate päev!

Tallinna Laagna Gümnaasiumi tunnustatud 2019. aastal
Eve Ader – Gümnaasiumi aineõpetaja 2019
Natalja Dovgan – Põhikooli aineõpetaja 2019
Riine Hollo – Klassiõpetaja 2019
Toomas Mee – Klassijuhataja 2019
Kaja Kalmer – Aasta kolleeg 2019