Lugemisprogramm “Loeme ennast botaanikaaeda”

Tallinna Keskraamatukogu ja Tallinna Botaanikaaed kutsusid õpilasi kogu klassiga osa võtma lugemisprogrammist „Loeme ennast botaanikaaeda”. Programm kestis 9. novembrist 2020 kuni 30. aprillini 2021 Tallinna koolide 1.–9. klasside õpilastele.

Lugemisprogrammis võistlevad klassid lugesid end Tallinna Botaanikaaeda, kus on 8500 taimeliiki. Just see arv oligi eesmärgiks – lugeda klassi peale kokku vähemalt 8500 lehekülge (iga Tallinna Botaanikaaia taimeliigi kohta üks lehekülg). Õpetaja edastas iga kuu lõpus kokkuvõtte koolile lähimasse raamatukokku, milleks meil on Paepealse raamatukogu. Kõikidele osalenud klassidele oli Tallinna keskraamatukogu poolt tänukiri ja meie kooli raamatukogu poolt kommikorv.

Täname raamatukoguhoidja Eve Rahkemad ja klassiõpetajaid Minna-Mirjam Kurvits, Kelly Rebane, Piret Orgusaar.