1. klasside lastevanemate koosolek

1. klasside lastevanemate koosolek toimub 25. augustil kell 17:00 kooli aulas.

Seoses Vabariigi Valitsuse korraldusega on alates 9. augustist 2021 kõigil täiskasvanud isikutel kohustuslik tõendada COVID-19 nakkusohutust kui siseruumides toimuvates tegevustes osaleb üle 50 inimese.

Koroonaviiruse leviku tõttu palume lastevanematel arvestada sellega, et koolimajja lubatakse täiskasvanud isikuid (perest ainult üks lapsevanem), kes tõendavad, et on:

  • vaktsineerimiskuuri läbinud või
  • COVID-19 haiguse läbi põdenud või
  • kuni 48 tundi varem teinud antigeeni kiirtesti või kuni 72 tundi varem PCR-testi, mille tulemus on negatiivne.

Kohale tulles palume esitada vastav tõend koos isikut tõendava dokumendiga ja soovitame kasutada kaitsemaske!

NB! Kohapeal testimist ei toimu!

Lastevanemate koosolekul saate teada, millisesse klassi on Teie laps määratud ja kes on klassijuhataja. Peale üldkoosolekut teeb iga klassijuhataja oma klassis väikese koosoleku. Klassi koosolekule on oodatud kell 17:45 perest ainult üks lapsevanem (klassi koosolekul ei pea esitama vaktsineerimis-, läbipõdemis- või testitõendit, aga soovitame kasutada kaitsemakse). Kui kellelgi on veel esimesse klassi astumisega seotud dokumente, mis on esitamata, siis saab need samuti anda klassijuhataja kätte.