Jõuluball

Traditsiooniks on kujunenud, et gümnaasiumi jõulupeo korraldab 12. klass. Mõte koolis ball korraldada oli Sannal ja Kadiliil juba ammu peas, kuid just sellel aastal näitasid kõik märgid, et aeg on küps ja gümnaasiumi õpilastele korraldadakse jõuluball. Jõuluball toimus 16. detsembril.

Nagu iga uue algatusega, oli ka nüüd neid, kes kohe mõtte heaks kiitsid, kuid oli ka kahtlejaid. Kohe, kui otsus tehtud, alustati tantsu kiirkursusega, kus juhendajateks olid õpetajad Lili ja Mariah-Theresa. Korraldustoimkonda kuulus ka kogu kooli õpilasesindus, sest suursugust pidu soovisid nemadki. Loomulikult toetasid ettevõtmist nii tegevustes kui ka materiaalselt kooli juhtkonna liikmed. Omalt poolt pakkusid abi klassijuhataja Kerli ja saali kaunistamisel õpetaja Mikk.

Pidu algas peo perenaise ja peremehe tervitusega, kelleks olid loomulikult abituriendid Sanna ja Kevin. Tervitama tulnud noored neiud olid enamikus maani kleitides, noormehed ülikondades. Glamuuri jätkus küllaga. Pärast saabumist siirduti aulasse, mis oli kujundatud tõeliseks ballisaaliks ja kus pidulisi ootas Tallinna Tehnikaülikooli puhkpilliorkester Tarmo Kivisilla juhatamisel. Õhtujuht Toomase tervituse järel palus ta avavalsiks tantsupõrandale Sanna ja Kevini, kes juba õige varsti kutsusid tantsule kõik teisedki peolised. Nagu ühel suursugusel üritusel kombeks, pakuti vaheajal suupisteid ja balliks eritellimusena tehtud torti. Meeleolu pakkusid klasside etteasted ning kohal oli ka Pildikompanii fotograaf, kes kõiki soovijaid jäädvustas. Puhkpilliorkestri järel astus lavale kooli õpetajate bänd, kes üllatas nii mõndagi. Valiti ka balli printsess ja prints, kelleks õpilaste endi hääletamise tulemusena said Kadilii ja Aarne. Hääletamise tulemused lugesid kokku õpetajad Mariah-Theresa ja Jana, et kõik ikka aus oleks. Peo viimane tantsutund oli disko päralt, millest võeti kõik, mida veel võtta oli. Heli ja suurepäraste valgusefektide eest hoolitses Siim&CO.

Oli hea vaadata elegantselt riietunud noori. Samuti tehti üksteisele ja ka õpetajatele komplimente. Iga üritus on samuti osa õppimisest ja kõige turvalisem on ju uusi teadmisi saada enda koolis.

Kooli juhtkond tänab ja kiidab 12. klassi ja kooli õpilasesindust hästi läbi mõeldud ja suurepäraselt korraldatud jõuluballi eest!

Täname ka kõiki abilisi, kes enne, balli ajal ja ka pärast abis olid: Milana, Kristelle, Mirgrit, Elisabeth ja 8.B klass!