Võlumaa 5.–9. klassidele

21. detsembril sai teoks õpilasesinduse idee “Võlumaa” 5.–9. klassidele, mis jäi eelmisel aastal uut võimalust ootama. Kell 13:00 toimus “Võlumaa” 5.–6. klassidele ja kell 17:00 alustasid 7.–9. klassid.

Võlumaal tuli õpilasel valida alguspunkt – töötuba, kust rännak Võlumaale algas. Kõik rühmad läbisid viis Võlumaa paika, milleks olid erinevad töötoad, kus oli mitmeid huvitavaid tegevusi. Näm-näm-is sai piparkooke küpsetada ning kaunistada ja loomulikult neid ka maiustada. Jõululindis tuli mängida katkend jõuluetendusest, mis salvestati. Jõulupapis oli aeg rahulikult jõulukaartide valmistamiseks. Jõulupakis segati kokku teesegupakk ja glögimaitsete pakk. Samuti toimus prügisorteerimise võistlus, sest oleme ju Roheline kool ja tuleb osata prügi sorteerida. Parimatele sorteerijatele olid ka auhinnad. Rudolfi mängumaal pandi proovile mänguoskused ning ornamentide töötoas valmistati makaronidest kaunistusi. Laagna Kosmoses ja Laagna Plazas said õpilased lihtsalt mõnusalt olla, teed juua ja jõulufilmi nautida.

Õpilasesindusel olid kõik Võlumaa tegevused ettevalmistatud ja päev sai neil väga pikk ja töine.

Täname toetajaid materjalide ja rahalise toetuse eest ning kooli juhtkonda ja majandusjuhti Liina Pukki, kes õpilasesindust vajalike vahendite ja materjalidega varustas.

Suur tänu õpilasesindusele, kes kaasõpilastele toreda jõuluürituse korraldasid!