Märts on vitamiinikuu

Vitamiinikuul on olulised nii vaimse tervise vitamiinid kui keha turgutavad vitamiinid.

Hommikuti on terve märtsikuu jooksul olnud võimalus enne kooli sisenemist teha mõned ergutavad tantsusammud, et päeva reipalt alustada. 1.–4. klassidele jätkuvad mängud TORE ringiga. 5.–7. klassid panid proovile oma teadmised tervisliku toitumise teemalises kahootis. 8.–9. klassile pidas loenguid une tähtsusest ja vajadusest 12. klassi õpilane Emily Krutto.

Kogu kuu vältel saavad õpilased enda paha tuju mõtted kirjutada üles ja pana need paha tuju prügikasti. Samuti on kõikidel võimalus enda head emotsioonid välja elada ja ka teistele jagada. 29. märtsil on tulemas ka vestluspaneel Kristel Aaslaiuga, millest saavad osa võtta 8.–12. klassi õpilased.

Vitamiinikuu tegemisi veab loodusainete aineühendus.