4.B politseijaoskonnas

27. septembril külastas 4.B klass projekti “Vägivallatus elustiiliks” raames Ida-Harju politseijaoskonda.

Piirkonnapolitseinik Tiia Nilp tegi õpilastele majas ekskursiooni, millega liitus ootamatult ka PPA peadirektor Elmar Vaher, kes uuris õpilastelt, kui paljud soovivad ise tulevikus politseinikuks saada. Veel näidati erinevaid põnevaid ruume ja politseisõidukeid. Kõik soovijad said ka proovida, kuidas on istuda politseibussis.

Kohtumise teises pooles viidi läbi kerge enesekaitse treening, kus õpilastel oli võimalus õppida enesekaitse võtteid. Suured tänud instruktoritele – Lembit Nugis ja Vjatšeslav Ištšik.

“Vägivallatus elustiiliks” projekti eesmärgiks on juhtida tähelepanu noorte lähisuhete vägivallale. Füüsiline ega vaimne vägivald ei tohi olla osaks elust. Iga õpilane sai endale projekti käepaela, mis peaks meelde tuletama sõbralikku suhtlemist ja viisakat käitumist.