9.B ja 9.C Soomes

29. septembril toimus 9.B ja 9.C klassil vahva õppekäik naabrite juurde Soome.

Ühe päeva jooksul jõudsime uskumatult palju! Käisime kahes linnas – Helsingis ja Vantaas. Külastasime Fazeri tehast, kus igaüks sai maiustada täpselt nii palju kui soovis. Teine põnev peatuspaik oli HEUREKA keskus, kus 2,5 tundi kulus märkamatult. Lahendasime erinevate valdkondade naljakaid ja keerulisi nuputamisülesandeid, saime rattaga lae all köiel sõita ja palju muud põnevat avastada. Tutvusime Helsingi linnamuuseumis Soome õpilaste koolielu ajalooga ja sattusime osalema ka Foorumi keskuse 70. juubelipidustustel. Linnaekskursioon viis meid Senativäljakule, Toomkirikusse, kalju sisse ehitatud Tempeliaukio kirikusse, kuulsa helilooja Sibeliuse mälestusmärgi juurde jm.

Oli ülitore päev!

Käesoleva jutukese kirjutas 9.C klassijuhataja Anne Kato.