6.A ja 6.C Palamusel ja Tartus

Kui 6.A ja 6.C õpetajatega* Palamusele jõudsid, ei olnudki tunnid veel alanud…

Uues muuseumihoones uudistasime koos Tootsi taskuid ning poisid ronisid sahvri riiulitel, et kätte saada Tootsi lemmik Lati Pac. Tüdrukud said teada, mis tunne on hoida käes viiulit. Tegemist jätkus kõigile. Ühel hetkel kiirustasime aga klassituppa, kus ootas õpetaja Laur. Järgnenud koolitund oli eriline, sest sulega kirjutamist (tindiplekkide kiuste) ja arvelaual rehkendamist polnud vist keegi varem proovinud. Ja õpetaja Laur oli just selline, nagu ta raamatus ja filmis oli olnud!

Edasi läks reis Tartu suunas, kus külastasime Oskar Lutsu majamuuseumi. Ka seal oli palju põnevat vaadata-kuulata. Lõpuks veel kiire sissepõige Lõunakeskuse Burger Kingi ja tagasisõit võis alata.

Oli tore sügispäev.

* Õpilastega koos võtsid toreda reisi ette klassijuhatajad Janari Allik ja Kaiu Viidik, õpetaja Anti Krik ning koolipsühholoog Annemai Annijerv. Käesoleva jutukese kirjutas 6.C klassijuhataja Kaiu Viidik.