Soome suursaatkonna ringmajandusnäitus

2. veebruaril külastas meie kooli Soome suursaatkond ringmajandusnäitusega “Rohelisemad valikud”.

Soome on tuntud oma rohelise mõtlemise ja eluviisi poolest. Keskkonda püüavad säästa kõik soomlased ja keskkonnasäästlikke lahendusi püüavad leida ka Soome ettevõtted. Viimaste seast on Eesti Soome suursaatkonna töötajad kokku kogunud mõned näited ning käisid näiteid ka meile tutvustamas.

Kas teate mitu tonni prügi tekitab beebi ühekordsete mähkmetega ja kuidas seda saaks ära hoida? Kas teate, et kasepuust saab teha kleidi, mida kannaks isegi Soome presidendi proua? Kas teate, millisest prügist saab teha aluspükse? Kas teate, et restoranis toidu praadimise õlijääkidest saab teha kütust? Meie nüüd teame!

Aitäh, Soome suursaatkond! Täname ka näitust külastanud klasse ja õpetajaid!