Mei Kuljus saavutas üleriigilisel ühiskonnaõpetuse olümpiaadil 3. koha

24. märtsil toimus Stenbocki majas riigisekretäri pidulikul vastuvõtul VIII üleriigilise ühiskonnaõpetuse olümpiaadi võitjate autasustamine. Põhikooli nooremas astmes saavutas 3. koha 6.B klassi õpilane Mei Kuljus (juhendaja õpetaja Natalja Dovgan).

“Mul on väga hea meel ärksaid noori Stenbocki majas näha. Küllap nii mõnelgi nendest hea ühiskonnatunnetusega noortest on tulevikus siia majja professionaalina asja, aga olulisem veel on see, et Eesti noored oskaksid ühiskonnas toimuvat märgata ja mõista.” ütles riigisekretär Taimar Peterkop.

Rohkem infot olümpiaadi ja võitjate kohta saab siit.

Palju õnne!

 
Failed to get data. Error:
Request had invalid authentication credentials. Expected OAuth 2 access token, login cookie or other valid authentication credential. See https://developers.google.com/identity/sign-in/web/devconsole-project.