Head kooliaasta algust!

1. septembril alustasid kõik meie 46 klassi kooliaastat kooliaasta avaüritustega.

2. kuni 11. klassi soojendas üles Igor Tero oma saksofonipalaga “Strolling sax” ning õpilased jagasid oma mõtteid uueks õppeaastaks. Lõpuks võttis tempo üles Tallinna Tehnikakõrgkooli tantsuansambel Savijalakesed, kes oma 10-minutilise kavaga suutis algusest lõpuni vaatajate pilke hoida, mis pole just kõige kergem ülesanne. Klassid saatsid tundi meie bändi “In a Boat” 3 liiget – Sandra trummidel, Kirill elektrikitarril ning Igor basskitarril.

1. ja 12. klassid alustasid oma kooliaastat kell 12:00 alanud aktusega. Esinesid mudilaskoor ja ansambel ning aktuste ajaloo kõige armsam luule-ettekanne tuli 2.A klassi Adelilt. Kätte jagati rekordilised 112 aabitsat ning pärast seda raputasid 12. klassi Erik ja 1. klassi Kiff koolikellukest nii kõvasti, et selle saatel oli uhke kõigil esimesse tundi suunduda.

Head kooliaasta algust kõigile õpilastele, õpetajatele ning lapsevanematele!