10.TH õpetajate päeval abiks lasteaedades

10.TH klassi õpilased olid koos klassijuhatajaga õpetajate päeval ise õpetajateks, aga mitte koolis, vaid hoopis Loitsu ja Liivamäe lasteaedades. Pakkumisest tegutseda 4 tundi lasteaia rühmades, kus ei ole õpetajaid ega söögitädigi, vaid hoopis lapsevanem(ad), oli tõeline väljakutse ja katsumus, millest ei saanud keelduda.

Kasvatajad olid sel ajal töötubades ja pidime nendeta hakkama saama. Ja saimegi! See oli kõikidele uus  ja huvitav kogemus ning enese proovile panek. Saime lastega koos mängida, neile puuvilju tükeldada ja pakkuda, joonistada sügislehti, aidata noorimatel õueriided selga panna, käia õues mängimas, serveerida lõunasööki ja mõnedel meist tõeliselt vedas – nad said isegi nostalgilist lasteaia toitu süüa.

Aitäh lasteaedadele, kes meid usaldasid ja teinekordki tagasi ootavad.

Käesoleva jutukese kirjutas 10.TH klassijuhataja Anne Kato.