Jõuluball

14. detsembril toimus kolmas järjestikune gümnaasiumi jõuluball. Esines koolibänd Harmoonilised hingetõmbed koos solisti Härda-Irene Jaegeriga ning õhtu peaesinejaks oli Stig Rästa. Oma vägeva panuse andsid programmi ka gümnasistid ise, kelle etteasted olid ka sel aastal suurepärasel tasemel.

“Peoelamused olid vaeva väärt…” ütlesid peakorraldajad pärast kurnatuse väljamagamist. Kuuldud tagasiside peokülaliste poolt oli samuti positiivne ja iga parandusettepanek kuldaväärt.

Täname peakorraldajaid: Rebekka Säälik, Mia Vatsk, Sirli Pütsepp, Anne-Ly Lipard, Victoria Lass ja Eeva Metsis. Samuti edastame nende poolt tänu kõigile, kes ettevalmistuse ja koristamise protsessis kaasa aitasid. Toiduala ei oleks saanud tööle ilma 9. klassi õpilasteta – suur kummardus ka neile.

Võimas tänu läheb Kangadzungli Outleti töötajatele, kes taaskord aitasid peosaali kaunistamise võimalikuks teha.

Fotod: Mia Vatsk