Lasnamäe tuleviku tegija 2019

8. veebruaril tunnustas Lasnamäe linnaosa valitsus noori, kes on enam panustanud teiste abistamisele ning paistnud silma spordi- ja kultuurivaldkonnas, tiitliga “tuleviku tegija”.

Tunnustus anti üldharidus- ja kutsekoolides õppivale 43 noorele. “See, milliseks kujunevad tänased noored, määrab meie ühiskonna tulevase arengu. Loomulikult soovime, et meie ühiskonnas domineeriksid sellised väärtused, nagu humanism, töökus ja eneseareng. Selleks ärge peatuge, uskuge, et suudate saavutada veelgi enam,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva-Skuratovski pidulikul aktusel noortele.

Jufereva-Skuratovski tänas ka õpilaste vanemaid nende toetuse ja usu eest oma lastesse. 

Pidulikul vastuvõtul Tallinna Teeninduskooli aatriumis said noored nautida mustkunstniku ja illusionisti Dmitri Zorini esinemist, kes pani külalised uskuma maagiasse ja imedesse.

Meie koolist olid tunnustusüritusele kutsutud Mattjas Nugis, Siim Kruusimäe, Henry Järve, Helena Sau, Kaarina Seidelberg ja Elina Müürsepp ning nende vanemad.

Kooliõpilasi tunnustati tiitliga „Lasnamäe tuleviku tegija 2019“

Lasnamäe linnaosa valitsus tunnustas noori, kes on enam panustanud teiste abistamisele ning paistnud silma spordi- ja kultuurivaldkonnas.Lasnamäel tunnustati kooliõpilasi „tuleviku tegija“ tiitligaTunnustus anti üldharidus- ja kutsekoolides õppivale 43 noorele. "See, milliseks kujunevad tänased noored, määrab meie ühiskonna tulevase arengu. Loomulikult soovime, et meie ühiskonnas domineeriksid sellised väärtused, nagu humanism, töökus ja eneseareng. Selleks ärge peatuge, uskuge, et suudate saavutada veelgi enam,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva-Skuratovski pidulikul aktusel noortele.Jufereva-Skuratovski tänas õpilaste vanemaid nende toetuse ja usu eest oma lastesse. Pidulikul vastuvõtul Tallinna Teeninduskooli aatriumis said noored nautida mustkunstniku ja illusionisti Dmitri Zorini esinemist, kes pani külalised uskuma maagiasse ja imedesse.

Posted by Lasnamäe Linnaosa Valitsus on Esmaspäev, 11. veebruar 2019