Maailmakoristuspäev

Sel aastal toimus maailmakoristus 19. septembril. Eestis soovime tänavu, sarnaselt eelmise aastaga, pöörata tähelepanu eelkõige hajusalt paiknevale väikesele ja nähtamatule prügile, eriti suitsukonidele. Miks? Loe sellest lähemalt siit.

Üleskutse kõigile oli tulla 14. – 25. septembril välja ja märgata prügi linnaruumis ja looduses. Kuigi prügi kogused on väikesed, on panus keskkonna puhastamisse suur.

Meie koolist osalesid Maailmakoristuspäeval järgmised klassid: 3.A, 3.C, 4.A, 4.C, 6.A, 7.B, 9.A, 9.B, 9.C. Kokku korjati koolimaja ümbruse tänavate ja Laagna tee äärest 1230 liitrit prügi, mille hulgas oli 17 liitrit suitsukonisid. Õpilaste imestus oli suur, kui palju suitsukonisid on maha visatud. Mitmed õpilased lubasid õhtul veel ka vanematega prügi korjama minna, et meie keskkond saaks prahist puhtamaks.

Suur tänu kõikidele tublidele õpilastele ja õpetajatele, kes andsid enda panuse puhtama looduse heaks.