Küünlatopside kogumine

Pimedal ajal põletati paljudes kodudes küünlaid, et saada killukestki loomulikku valgust lühikeste päevade pikendamiseks.

Väikeste teeküünalde ümbris on alumiiniumist ja seda saab uuesti ja uuesti ümber töödelda. Olmeprügi või pakendite seast on pisikesi metallist ümbriseid üsna raske kätte saada. Küünlatopse saab aga ka eraldi koguda, et need hiljem metalli kogumiskohta viia. Ühe majapidamise küünlaümbristega pole eriti mõistlik Kuusakoskisse sõitu ette võtta, küll aga on sel jumet kui suurem kogus topsikesi kokku koguda. Nii me koolis teha otsustasimegi. Rohelise kooli töörühma õpilase Kaarina Seidelbergi eestvedamisel sai kogumisaktsioon ka teoks.

Täname kõiki õpilasi ja õpetajaid, kes omalt poolt ringmajandusse panustasid.

Hoiame loodust!

Rohelise kooli töörühma juht on huvijuht Kaja Kalmer.