Rõõmus värvikild kooliõues

8.B klassi õpilased tegid bioloogias praktilise ülesandena lillekasti kooliõue.

Töö juhiseid järgides ehitas klassi hakkaja noormees kevadisel vaheajal euroaluste laudadest mitmetasandilise lillekasti. Edasi sõidutati lillekast disaineritele. Kast läbis kaunistamisel mitu etappi ja sai väga ilus. Lillede paigutamise kujundajad andsid nõu, milliseid toone ja lilli lillekasti valida ning kuidas neid paigutada.

6. mail tuli töörühm kooliõue ja algas kastide mullaga täitmine, lillede paigutamine, istutamine ja kastmine. Projekt jätkub, sest suveks istutatakse lillekasti järgmised lilled, mille seemned õpilased ise külvasid ja mis hetkel veel aknalaual kasvavad.

Õpilaste töö tulemus üllatas ja ületas ootused. Tublid õpilased korraldasid ise kogu logistika ja info vahetamise.

Suur tänu vanematele, kes pakkusid lastele abi ja toetasid omalt poolt.

Õpilasi juhendas õpetaja Kaja Kalmer.