Õpilasesinduse suvekool

Esmakordselt lõpetas õpilasesindus õppeaasta 2-päevase suvekooliga.

Päevad olid väga sisukad. Kohe, kui kotid bussist maha tõstetud, toimus kanuusõidu instrueerimine ja juba olidki kõik Pirita jõel seiklemas. Paatkonnad said komplekteeritud loosi teel. Oli ka neid, kes sõidu ajal väikese supluse tegid. Finišisse jõudsid kõik, kes rohkem, kes vähem väsinuna, kindlasti õnnelikena, tundega: “Saime hakkma!”

Pärast kosutavat lõunasuppi algas tõsine töö. Arutati, millised on probleemid, mida saab õpilasesindus lahendada ja tehti plaane järgmiseks õppeaastaks. Edasi toimus Playbacki proov. Eelnevalt olid rühmad valitud ja kodust sobilikud kostüümidki kaasas. Jäi ka aega pallimänguks ja poes käimiseks.

Pärast õhtusööki koguneti terrassile Playbacki kavasid vaatma, kus vaimukusega oldi lahked ja vaatajad said korraliku elamuse.

Õhtul koguneti pidulikes riietes peosaali lõpugalale. Õpilasesinduse juhid Sanna, Kadilii ja Joanna-Maris tänasid kõiki panuse eest ÕE tegevusse, anti üle kingitused ja autasud. Olemine jätkus ühiselt mänge mängides ja mõnusalt vesteldes. Südaööl toodi üllatuseks lauale tort ÕE logoga, mis maitses sama hästi, kui ta välja nägi.

Hommikuüllatuseks oli elev ja energiline äratus Leopoldi hommikuvõimlemise lauluga. Kõik tubadest välja, õue võimlema ja juba viimaste harjutuste juures oli uni silmist pühitud. Hommikusöögiks pakkus huvijuht Kaja koos abilise Kaarinaga kohapeal otse pannilt maitsvaid pannkooke. Juba hommikusöögi käigus jätkati eelmisel päeval alustatud töökoosolekuga, teemadeks peamised suured üritused ja lõpuaktuste korraldamisel abistamine.

Maja ja toad korda ning läbi see ülisisukas suvekool saigi. Loodame, et õpilasesinduse suvekoolist saab traditsioon.

Kiitus tublidele juhtidele: president Sanna Nõmm, asepresident Kadilii Vellend, protokollija Joanna-Maris Piibe.