Rahvuste päeva viktoriin

28. septembril toimus meie koolis rahvuste päeva viktoriin – QR-koodi jaht 5.–7. klasside õpilastele. Sellega tähistati Eesti rahvuste päeva, mis toimub 24. septembril ja on pühendatud kõikidele Eestis elavatele rahvustele.

Maja eri paigus oli peidus 15 QR-koodi. Need tuli üles otsida ning koodides peituvatele küsimustele vastata. Vastuseid võis otsida internetist.

Viktoriinil osales 11 kolmeliikmelist võistkonda. Nendest osutus võitjaks 7.A klassi võistkond (Maribel, Katarina, Laura), kes sai 14 punkti. Teise koha sai 7.B klassi võistkond (Aleksandra, Marek, Steven) – 13 punkti. Ja kolmandale kohale tuli 6.C klassi võistkond (Maksim, Vadim, Rasmus) 12,5 punktiga.

Palju õnne võitjatele ja kiitus kõikidele osalejatele!

QR-koodi jahti korraldas õpetaja Natalja Dovgan.