Uudishimu päev

17. novembril tähistasime Tallinna Laagna Gümnaasiumis uudishimu päeva.

Tänapäeval ei tea paljud lapsed, mis on nende vanemate töö sisu, sest nad ei ole seal nendega koos. Pikad tööpäevad on väsitavad mõlemale poolele, nii lapsele kui vanemale. Sellest, kuidas lisaks tööpäevale hoida peresuhteid ning füüsilist ja vaimset tervist, tuli meile rääkima 6.B klassi lapsevanem Alex Roost.

Peresuhete ja tervise hoidmisel on palju abi hobidest. Alex Roosti hobi on sportkalastamine. Täna kuulsid ja nägid lapsed lähedalt, kui palju aega, teadmisi ja vahendeid kulub sellele hobile. Kuidas levib hobipisik, kui seda teha koos lastega? Miks on see ka pikemas perspektiivis ikka huvitav?

Külaline loodab, et nakatas oma jutuga õpilasi ning neist tulevad väga kirglikud kalamehed ja kalanaised Eesti tulevase põlvkonna kalastusspordis.

Külalise kutsus õpilastele esinema 6.B klassijuhataja Liia Opmann.

Külalise enda tagasiside kohtumisele on leitav kooli Facebookist.