Koolitused “Õpilaselt õpilasele”

Koolis on juba mõnda aega kombeks, et vanemate klasside õpilased õpetavad nooremaid. Olulistel teemadel on agarad tunde tegema Rohelise kooli töörühma õpilased.

18. novembril toimus lausa mitu mitu sellist koolitust/tundi. Mirgrit 9.C klassist tegi prügiteemalise koolituse 1.B ja 1.C klassile.

9.A klassi õpilased Georg, Victoria ja Arman olid ette valmistanud veeteemalise tunni ning harisid 3.B klassi õpilasi vee säästmise teemal. Noored rääkisid, kuidas on võimalik erinevate tegevustega tegelemisel puhast vett säästa. Noorte juttu aitas kinnistada õpetlik video. Et teada saada, kui hästi tundi kuulati ja mis räägitust meelde jäi, olid 9. klassi õpilased koostanud viktoriini Kahootis. Tulemused näitasid, et tund oli igati vajalik ja väikestel õppijatel on tore, kui vahel on õpetajateks hoopis vanema klassi õpilased.

Käesoleva jutukese kirjutas ja fotod tegi Rohelise kooli töörühma juht Kaja Kalmer.