1.C ja 2.B hiidteod

1.C ja 2.B klassiõpetajad Kelly ja Minna otsustasid suvel, et võtavad oma klassidele lemmikloomadeks Aafrika hiidteod. Aafrika hiidteod on ideaalsed lemmikloomad – nad ei vaja erihoolt, neile piisab vähesest ruumist ning võid kindel olla, et nad ei hammusta, haise, lärma ega tekita mustust.

Kuna oleme Roheline kool, siis on tore lastele õpetada, kuidas loomade eest hoolitseda, mida neile süüa anda, ning näha, kuidas kasvab ühest beebiteost hiidtigu. Kindlasti rõhume ka sellele, et saame enda toidujääke tigudele söögiks anda.

Tigude eest hoolitsevad lapsed ise. Nad pesevad neid, koristavad pesa, panevad süüa ning vahel lihtsalt mängivad ja vaatlevad. Hiidtigu on võimalik kätte võtta, toita, viia õue väikesele jalutuskäigule või kraanikaussi kümblema.

Hetkel on teod alles pisikesed, kuid kasvavad ajapikku suuremaks.

Teod pakuvad rõõmu kõikidele õpilastele, kes 1.C või 2.B klassiruumidesse satuvad.