Lillekastide valmistamine ja lillede ette kasvatamine – iga ruutmeeter loeb!

Tallinna linn koostöös Eesti Tööõpetajate Seltsi, Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liidu ning XIII noorte laulu- ja tantsupeo korraldusmeeskonnaga kutsusid kõiki lapsi ja noori kaasa lööma lillekastide valmistamises ja lillede ette kasvatamises, millega suurendame elurikkust kooliõuel.

XIII noorte laulu- ja tantsupeo juhtmõte on „Püha on maa“. See on austusavaldus kõigele, mis teeb meist need, kes me oleme – meie kodu, meie keel ning meie kombed ja traditsioonid. „Püha on maa“ tähendusväljalt leiame tõdemuse, et meie ühine kodu – planeet Maa – vajab rohkem meie hoolt ja tähelepanu. Usume, et iga ruutmeeter loeb ning suured muutused saavad alguse esimestest väikestest sammudest.

Kastide meisterdamist juhtis ja teostas tehnoloogiaõpetaja Mikk Herde. Õpetaja Kaja Kalmeri juhendamisel ja osalusel toimus kastide mullaga täitmine, seemnete külv ning kastmine.

Suur aitäh Kamillale, Zlatale, Kseniale, Marcusele, Slavale ja Alina-Liisile 9.B ning Kristellele ja Birgitile 9.C klassist.