Õppekäik Pernova Loodusmajja ja MiniZoosse

Loodusõpetuse ainetunni raames toimus 6.B ja 6.C klassi õppekäik Pärnusse, kus külastati Pernova Loodusmaja ja MiniZood.

Õpitud teemad jäävad paremini meelde, kui toimub ka praktiline õpe klassiruumist väljaspool. Loodusmajas said õpilased oma silmaga näha Eesti metsloomi ning õppisid, kuidas näiteks kärbil ja nirgil vahet teha. Samuti saadi vastus, miks karu vahetevahel kahel jalal seisab, ja kas ilves ikka hüppab seenelistele puu otsast kaela. MiniZoos täitus nii mõnegi loomasõbra unistus. Päris lähedalt said õpilased vaadata krokodillipoega, teha pai kärnkonnale ja iguaanile ning hoida käes suurt madu. Meie õpilasi kiideti aktiivse kaasatöötamise ja asjalike teadmiste eest!

Tänud klassijuhatajatele, kes olid suureks toeks ja abiks!

Käesoleva jutukese kirjutas loodusõpetuse õpetaja Kaja Kalmer.