Kevadlaat pani sisehoovi elama

Poole ööni tehtud küpsised, värske õunamahl, makroonid, jääjook, laste tehtud ehted, legoklotsidest ehitatud joogimasin ja palju muud. Sellist loovust sai näha tänasel laadal.

Süntesaatoril mängisid taustaks lugusid meie enda noored, kes vahetundides tihti muusikanurka külastavad. Nüüd oli neil võimalik pakkuda kõikidele taustamuusikat. Pilli taha saime ka meie garderoobitöötaja Gina, kes tegelikult ongi staažikas muusik ja koorijuht. Tema pilli taha ilmumine ja mänguoskus tekitas kõige rohkem elevust.

Sel korral oli laada korraldajaklassiks 4.A. Täname kõiki 4.A õpilasi, kes nõupidamistel kaasa mõtlesid ja korraldamist tõsiselt võtsid. Registreerimise ja lauakohtade müümisega tegelesid nad kolmel päeval. Eelmisel õhtul toodi lauad õue valmis ja laadapäeval oldi lihtsalt abis.

Suuremaks eestvedajaks kerkis Jevgenia, kes mõtles välja nimesiltide süsteemi, et oleks lihtsam müüjaid kiiresti laadaalale lubada. Tema tegi valmis ka laadaala plaani.

Kõige usaldusväärsemaks laudade tassijaks kujunes Mark, kes koos abilistega vedas selgelt kõige rohkem laudu majja tagasi.

Ann aga käis igal vahetunnil ringi “Minu unistuste päev” heategevusorganisatsiooni saadetud korjanduskarbiga ning laadalised panustasid sellesse, et haigete laste unistusi oleks võimalik täita.

Peaaegu kogu oma kasumi tõi korjanduskarpi 3.C klassi Eleanora, kes ütles, et laste heaks annaks ta ka miljoni.

Ära tuleb märkida ka hommikul kohale ilmunud vabatahtlik (5.B klassi) turvamees Raldo, kes vapralt hoidis esimesel vahetunnil rahvamassi kinni ja aitas terve päeva lahendada ka teisi korralduslikke väljakutseid.

Kuigi laudade ära viimise ajaks hakkas paljudel korraldajatel kuidagi ootamatult kiire, siis sellegipoolest saime lauad tagasi majja. Lisaks Markile, Annile, Jevgeniale ja Nicolile tulid appi 7.C klassi Renno, 10.IT Caitlyn ja veel mõned head inimesed.

Lauad saime laadaalale meie suursponsorilt, õpetaja Kristi Koosalt, kes igal laadal laudadega toetab. Aitäh!

Järgmise kauplemiseni!