Meie kooli kolmas „Roheline lipp“

4. juunil toimus Kultuurikatlas Rohelise kooli aastakonverents „Hoolimisest tegutsemiseni” ja keskkonnamärgiste „Roheline lipp” üleandmine. Sel päeval sai Tallinna Laagna Gümnaasium juba kolmanda keskkonnamärgise „Roheline lipp“, mis on järjekordne tunnustus kogu tegusale Rohelise kooli töörühmale, mis on kogu õppeaasta vältel panustanud keskkonna-alastesse tegevustesse.

Suur tänu kõikidele suurtele ja väikestele töörühma liikmetele, kellest igaüks omal moel ja viisil sellesse panuse andnud. Paljud tegevused nagu õppeaine sidumine keskkonna probleemide teadvustamisega ja Rohelise kooli programmi teemadega seotud loov- või uurimistööde koostamine on omal moel meid keskkonnamärgiseni viinud.

Käesoleva jutukese kirjutas TLG Rohelise kooli töörühma juht Kaja Kalmer.