6.C klassi kokkamine koos tippkokaga
Eesti Tippkokkade Ühendus ja Maaeluministeerium kuulutasid kevadel välja projekti “Tippkokad kooli”. Haarasime võimalusest ja 30. septembril toimus meie kokanduse klassis restorani “Juur” peakoka Kaido Metsa ja 6.C klassi õpilaste ühine toiduvalmistamine. Menüü koosnes eestipärastest roogadest nagu karask, kõrvitsapüreesupp, valge kala pirukas ja kama-kohupiima magustoit. Maitseelamused olid suurepärased! Kaido on lõpetanud põhikooli Tallinna Laagna Gümnaasiumis, jätkanud TEKOs, lõpetanud TTÜ toitlustustehnoloogina, õppinud ja töötanud aastaid välismaal ning praktiseerinud tipprestoranides. Koos kokkame veel ka 14. oktoobril.
6.C klassi klassijuhataja Anne Kato