Rokkisime bändikonkursil kahe koosseisuga

Reedel, 10. novembril, võtsid 2 Tallinna Laagna Gümnaasiumi koolibändi suuna Kose Kultuurikeskusesse, et osaleda bändikonkursil Koolirock 2023. Esimeseks osalejaks oli meie kõige kauem tegutsenud bänd In a Boat koosseisus Sandra Karlova, Igor Tero, Kirill Šadrin, Emilia Leutkina ja Margit Kask. Teiseks konkursil osalenud meie kooli bändiks oli Harmoonilised hingetõmbed (bändi nime valis tehisintellekt ChatGPT) koosseisus Kristelle Keskla, Heleri Kasekamp, Daniel Pool ja Andri Raidna. Lauljaks oli värvatud Jolika Popel.

Koolirock 2023 konkursil osales 22 bändi üle Eesti. Iga bänd sai esinemiseks 15 minutit ning tempo bändide vahetusel oli tavapäratult kiire. Kõik said sellega hakkama ja nii ka meie noored.

Sündmus oli hästi korraldatud ja kogemus ning emotsioon, mis noored muusikud sealt said, oli väärt kõiki neid tunde, mis sai veedetud kooli bändiruumis proove tehes.

Hilisõhtul, kui auhinnatud kohti välja kuulutati, sai meie bänd endale kõige “aktiivsema fännibaasi” tiitli. Selleks olid In a Boat liikmed vaeva näinud juba päevi enne konkursi, kui sotsiaalmeedias ja kooli koridoridel oma bändi tutvustati. Appi tulid kooli Facebooki ja Instagrami lehed ning kui konkursipäevaks oli konkureeriv bänd meie omadele jagamiste ja meeldimiste (👍) arvuga järele jõudmas, aktiveerusid nii õpilased ja õpetajad kui ka sugulased ja tuttavad. Hea üllatusena saigi bassimees Igor lavale auhinda vastu võtma minna. Kõige olulisemaks peavad bändiliikmed aga kooli ühist panust nende aitamisel ning lõpetuseks tsiteerimegi Sandrat, kes nähes 300+ toetushäält, ütles: “Meie kool parim. Me peame seda kõikidele näitama🤘!!!”.