London kutsub!

21.-26. veebruarini toimus meie kooli õpilaste traditsiooniline õppereis Londonisse ja seda juba viiendat korda! Sel korral osales 14 õpilast 7. ja 8. klassidest. Õppereisil on giidideks alati õpilased ise ja seda eeskätt seepärast, et see on huvitav, kogemust pakkuv ja mis seal salata – soodne!

Esmakordsel Londoni avastamisel on alati oma kindlad  nn. “kohustuslikud käigud” – must-see-things, mille hulka kuuluvad The Tower of London, London Eye, Madame Tussauds, St.Paul’s, Westminster Abbey, Covent Garden, The Houses of Parliament, Tower Bridge, Buckingham Palace, Harrods, Piccadilly Circus jne. Seekord muusikali vaatama ei jõudnud. Kogu reisi vältel oli ilm Londonis suviselt soe – udu, sudu ega vihma ei kuskil.

Lapsed olid samuti imelised – täpsed, korrektsed ja igati tublid reisisellid! Südames on soe ja hea tunne ning siinkohal sügav tänu vanematele hästi kasvatatud laste eest! Kui midagi on hästi läinud, siis annab see jõudu tegevusega jätkamiseks. Kõik lapsed said oma igapäevased toimetamised inglise keeles aetud ja seda oli rõõm tõdeda. Kes reisib, loeb ja suhtleb kaasinimestega, ning suudab seda teha vähemalt kahes võõrkeeles, see ongi tänapäeva maailmakodanik! Jõudu meile oma eesmärkide saavutamiseks!

– Õnnelikud Kati-Mai ja Marge Toome